УСЛОВИ УПОТРЕБЕ

Ова страница садржи услове под којима нудимо производе у оквиру наше Интернет продавнице. Молимо Вас да пажљиво прочитате ове услове пре него што наручите било који производ и да означите поље ‘’Слажем се са условима употребе’’ пре обављања куповине. Уколико не означите горе наведено поље нећете бити у могућности да наручите наше производе.
Ове информације о нашој Интернет продавници су управо и искључиво само информације и не могу се ни у ком случају користити као замена за правни или стручни савет. Уколико имате било какве сумње или недоумице везане за ове податке молимо контактирајте нас.

НАШИ ПОДАЦИ

ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР
Стевана Карамате 8б
Земун
Београд
Србија
+381 64 822 17 12
[email protected]
ПИБ: 110763203
МБ: 64972863

ПРИХВАТАЊЕ УСЛОВА УПОТРЕБЕ

За потребе овог документа корисником ћемо сматрати сваку особу која приступи нашој Интернет продавници са било којим циљем, без обзира да ли се ради о регистрованом кориснику или кориснику који посећује Интернет продавницу као гост. Свака посета нашој Интернет продавници, њено коришћење и куповина производа значе да сте претходно прочитали наше услове употребе и да се у потпуности слажете са њима. ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР може ревидирати ове услове употребе у било ком моменту објављивањем допуњене или измењене верзије овог документа.

ОПШТЕ ОДРЕДБЕ О КОРИСНИЦИМА

Посетиоци нашег сајта имају право да користе наше Интернет странице искључиво у личне и интерне сврхе. Морате знати и сложити се са тим да нећете умножавати ни дистрибуирати било шта што подлеже ауторским правима и правима интелектуалне својине: текстуалне, визуелне или аудио материјале, виртуелне производе или базе података доступне на нашој Интернет продавници.

Ако сте корисник наших услуга под обавезом сте да одржавате поверљивост вашег налога и лозинке и да ограничите приступ Вашем рачунару, и прихватате пуну одговорност за све активности спроведене под вашим налогом или лозинком. ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР задржава право да ограничи, забрани или одреди другачији приступ свом сајту и садржајима када су у питању различити корисници, као и да промени или унесе нове садржаје без претходног обавештења. Сваки корисник је у обавези да процени и провери да ли садржаји и информације објављене на нашем сајту одговарају његовим индивидуалним потребама.

Трудићемо се да све фотографије производа буду веродостојне, а у случају када то није могуће настојаћемо да обезбедимо фотографије које на најбољи начин презентују промовисане производе.

ЦЕНЕ И ФАКТУРЕ

ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР Интернет продавница продаје производе са истакнутим ценама. Уколико није назначено другачије, истакнута цена производа представља пуну малопродајну цену тог производа са укљученим ПДВ-ом.

Упркос највећим напорима, може се десити да за неке артикле буду истакнуте погрешне цене. Уколико је тачна цена артикла већа од истакнуте ми ћемо стопирати поруџбину, и са пажњом доброг привредника обавестити купца о новонасталој ситуацији са циљем да пронађемо решење прихватиљво за обе стране.

Уколико је тачна цена мања од истакнуте ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР ће извршити повраћај новца у договору са купцем.

У фактуру ћемо унети цене са урачунатим ПДВ-ом. Када поручите неке од производа из наше Интернет продавнице, на емаил адресу коју сте нам дали биће Вам достављена одговарајућа фактура са подацима о поруџбини.

Цене су подложне променама у било ком моменту.

Нисмо у обавези да Вам продамо производ по нетачној (нижој цени).

Плаћање се обавља преко курирске службе, односно поузећем.

Поред цене поручених производа ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР обрачунава и наплаћује трошкове доставе поручених производа. Цена доставе може варирати у зависности од количине и врсти поручених производа, а тачну цену доставе купац може да види на страницама „Корпа“ и „Плаћање“ након додавања жељених производа у корпу.

ПОРУЧИВАЊЕ И ДОСТАВА ПОРУЧЕНИХ ПРОИЗВОДА

ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР Интернет продавница је продавница намењена малопродаји квалитетне домаће ракије.

Адресом за испоруку сматраће се адреса купца, осим ако адреса за испоруку није експлицитно наведена. Након поручивања производа на емаил адресу купца ће стићи мејл којим се потврђује да је ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР примила поруџбину.

РЕКЛАМАЦИЈЕ

ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР интернет продавница врши повраћај новца и прихвата повраћај робе уколико је дошло до несаобразности или ошећења робе.
Апелујемо свим потрошачима да робу провере приликом доставе и уколико примете оштећење или несаобразност да такву робу не прихватају од стране курира. Уколико курир не жели да сачека да потрошач провери робу, потрошач има право на рекламацију у периоду од 14 дана од дана пријема робе од стране курирске службе, односно 14 дана од дана пријема робе у државину.
Потрошач може да изјави рекламацију на два начина:

Позивом наше продајне службе на број телефона +381648221712 (цена позива се обрачунава по званичном ценовнику мобилног оператера) и
Слањем изјаве о рекламацији на нашу званичну е-маил адресу [email protected]
Након споразумног прихватања рекламације, потрошач може вратити робу путем курирске службе или је може доставити лично. Уколико се потрошач одлучи да робу пошаље курирском службом, неопходно је да исту пошаље на следећу адресу:
ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР,
Девојачки бунар десно ББ,
26316
Алибунар
Србија

или је може лично доставити на наведену адресу.

ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР ће настојати да рефундацију новца изврши што пре, а најкасније у року од 14 дана од дана пријема робе.
Повраћај новца се врши на динарски рачун купца који је приложио у писму у коме је навео разлоге за рекламацију, у супротном новац ће бити уплаћен на динарски рачун са којег је извршено плаћање за испоручену робу.
Не враћамо новац за поштарину и додатне трошкове поруџбине.
Не враћамо новац за трошкове повраћаја поруџбине.

КУПАЦ НЕМА ПРАВО НА ПОВРАЋАЈ У СЛЕДЕЋИМ СЛУЧАЈЕВИМА

Након што су производи испоручени без недостатака и мана;

Уколико дође до промене цене испоруке на коју ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР продавница не може да утиче, непосредно након извршене поруџбине, још док ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР није стигла да ажурира цене испоруке у својој Интернет продавници.

Након истека периода од 14 дана од дана ступања робе у државину купца;

АУТОРСКА ПРАВА И КОМЕНТАРИ

Сви текстови, графички садржаји, фотографије и други визуелни садржаји, иконице, аудио материјали, логотипи, слогани, називи робних марки, као и остали садржаји на овом сајту припадају фирми ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР, или њеним добављачима који су обезбедили садржаје. Не смете користити, умножавати, мењати, преносити, приказивати, објављивати, продавати, изнајмљивати, јавно представљати, дистрибуирати, комерцијално експлоатисатии или на било који други неовлашћени начин располагати било којим од горе наведених садржаја.

Посетиоци могу остављати своје коментаре о производима и квалитету, размењивати утиске и идеје и постављати питања све док садржаји коментара нису незаконити, претећи, увредљиви, не задиру у приватност, не нарушавају интелектуалну својину или на било који други начин угрожавају трећа лица. Такође, коментари не смеју садржати вирусе, политичко-пропагандни материјал, рекламне садржаје или било који облик спам-а (непожељних порука).

Забрањено је давање било каквих лажних информација (име, презиме, емаил-адреса, број телефона, адреса…).

Забрањено је неовлашћено коришћење туђих података за куповину.

ИНТЕЛЕКТУАЛНА СВОЈИНА

ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР лого је робна марка сам по себи, стога је његово неовлашћено коришћење кривично дело.

РЕШАВАЊЕ СПОРОВА

У случају да дође до ситуације где између купца и компаније ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР није могуће пронаћи решење споразумом, купац и ДЕСТИЛЕРИЈА ЛАЗАР имају право да своја права потражују судским путем.